Wie ben ik banner

Mijn naam is Victoria Gryson, aangenaam!

Ik ben 36 jaar oud en woon ik in een prachtig appartement te Hasselt samen met mijn twee katten, Isis en Osiris.

Ik werk als systeemanalist in het Brusselse door de dag en als channel/reader in de avond en vrije dagen.
Als je het zo bekijkt is het eigenlijk best gek: IT is zo aards als het maar kan, het is logisch en er komt werkelijk geen greintje intuïtie aan te pas en toch sluit dit perfect bij me aan, een soort balans misschien?

Mijn hobby’s zijn gamen en lezen… heel veel lezen.

Reeds sinds mijn jonge tienerjaren werden we in de familie ondergedompeld in het spirituele. Door de jaren heen is mijn fascinatie en leergierigheid hierover enkel nog toegenomen en na tal van opleidingen, workshops en inwijdingen ben ik dan eindelijk zover om mijn praktijk echt in gang te zetten =)

Mensen omschrijven me als een warme, liefdevolle en empathische vrouw met een goed gevoel voor humor.
Natuurlijk heb ik ook mijn mindere dagen, dat is niet meer als normaal, maar altijd probeer ik opgewekt en vrolijk mensen bij te staan, zodat zij op hun beurt hetzelfde kunnen doen voor iemand anders.
Elk begin, elke verandering, begint steevast bij jezelf!

Enkele woorden van vertrouwen:

Victoria je bent een echte aarde-engel… zacht, warm en liefdevol.
Je maakt moeiteloos contact met de onzichtbare wereld en vertaalt vervolgens de boodschappen die je ontvangt in een voor mij begrijpelijke taal.
Enkel in jouw aanwezigheid vertoeven, bracht al een boost teweeg in mijn groeiproces, ik moest enkel leren vertrouwen en durven toelaten dat jij de kwaliteit van ONTVANGEN in mij kon activeren…
Als ik iemand mag inspireren dan zou ik zeggen DOEN! Het is méér dan de moeite waard.
Dankjewel lieve schat, voor jouw onvoorwaardelijke steun
XXX CS

Victoria Gryson is op en top kundig en heeft oprecht een super zuivere werkmethode! Victoria heeft een sprankelende energie die zij van binnenuit naar de buitenwereld uitstraalt. Victoria neemt de tijd, is oprecht en eerlijk. Het is voelbaar dat zij echt werkt vanuit haar hart!
Een reading bij haar is werkelijk thuis komen bij jezelf. Dit komt omdat zij zo heel helder en zuiver praktische tips en tricks doorkrijgt en doorgeeft, waardoor je je oprecht een stukje dichter bij jezelf voelt thuis komen. En dus gemotiveerd raakt om met de adviezen en inzichten aan de slag te gaan om volledig thuis te kunnen komen bij jezelf. Je voelt gewoon aan alles dat de tips die zij doorkrijgt, als “DE tips” zijn die je nodig hebt om weer verder te kunnen ontwikkelen! Ze is down to earth, wat maakt dat je gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan en haar healingen werken magisch ! Dankjewel lieve schat!

Thank you Victoria, your angel cards have kept me going during the last few weeks. All the best to you xxx