Mijmeringen op een maandag ochtend

Wat is een beter moment om een blog te schrijven als op de trein op weg naar werk.
Het is vroeg, erg vroeg, te vroeg… maar vakantie is voorbij en de trein loopt vol, ik ben niet meer de enige richting Brussel.

Dit weekend heb ik een cursus gevolgd voor het werken met Engelen kaarten bij Annelies Hoornik. Een geweldige vrouw, heerlijk down to earth met een gevoel voor humor en geen tijd/goesting voor onzin. Weer veel bijgeleerd wat ik in de praktijk kan toepassen met nog meerdere cursussen in het verschiet. Het is een eindje rijden (Capelle aan den Ijssel), maar meer dan waard. Ook heb ik weer nieuwe mensen leren kennen, waaronder Oshin, waarmee het enorm goed klikte en waar we zeker nog van gaan horen 😀

Annelies heeft dit weekend ook aangegeven dat het echt wel uit maakt wat je eet en drinkt om een zo duidelijk en zuiver mogelijk beeld door te krijgen (bij een reading/channeling). Een van de belangrijke dingen om te laten is natuurlijk suiker (duh), maar ook melk. Het kan tot een jaar duren eer de effecten van melk uit je systeem zijn en zo je kanalen ‘verstoppen’! *slik*
Ik ben het met haar stelling eens dat wij het niet kunnen maken om niet zo zuiver mogelijk te zijn, zeker niet als we mensen helpen en begeleiden.

Dat is dus deze week mijn ‘missie’: hierover meer info vinden. Wat mag wel (soja melk? ugh, niet echt fan van) en wat mag gewoon echt helemaal niet (please zeg me dat ik nog steeds kaas mag eten!?)?
Mocht er iemand zijn die me hier meer info over kan geven, graag! Voel je vrij me een mail te sturen op info@victoriagryson.be of een pb op Facebook. Bedankt!
Ik ga in ieder geval nu al doorgeven aan hierboven dat ze me serieus gaan mogen helpen hiermee… en misschien dat de YL 5-daagse kuur mij hierbij kan ondersteunen.

Ik ben ondertussen ook druk in de weer met het maken van de nieuwsbrief, ik kan niet geloven dat er alweer een maand voorbij is, wat gaat het snel!
Een nieuw deck orakel kaarten staat klaar (helemaal geweldig, ik denk dat dit mijn favoriete deck tot nu toe is!).
Ik moet nog even invoelen wat het thema is voor volgende maand en met wie ik de maandelijkse channeling ga doen (allé.. eigenlijk weet ik het al, maar ik verklap nog niets).
Je kan je nog steeds inschrijven voor het ontvangen van de nieuwsbrief 😉

Tijd om me even nog wat voor te bereiden op een drukke dag in Brussel (lees: ik ga nog even wat slapen), Victoria, over and out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.