Aquarius Angels® Healing logo

De Aquarius Angels® hebben sinds 2011 met Annelies gewerkt aan een nieuwe healing vorm. In deze nieuwe tijd van Aquarius is het mogelijk om met een lichtere vorm van healing te werken waarbij het oude patroon van problemen loslaten en aanvullen met positieve energie vervangen wordt. Je kunt nu helen door het verbreken van de illusie dat je niet langer één bent met de bron waarin alles perfect is. Door deze beperkende gedachte is het mogelijk om allerlei ongemakken in je leven te ervaren. De Aquarius Angels® Healing helpt je om weer in de goddelijke perfectie te komen en zo klachten op elk niveau los te laten. – Annelies Hoornik (www.engelencursus.nl)

Hoe verloopt een Aquarius Angels Healing sessie?

Dit ligt eigenlijk op dezelfde lijn als bij een channeling of een andere healing sessie.
Voordat je bij mij op consult komt ben ik al met de sessie bezig: ik zuiver de ruimte, zorg voor voldoende gronding, dat alles klaarstaat en uiteindelijk, dat ikzelf ook gezuiverd en vol energie eraan kan beginnen!
Ook de engelen zijn voor de sessie zelf al met je bezig om ervoor te zorgen dat je lichaam optimaal de energie van de healing kan opnemen. Dit kan je misschien voelen door bijvoorbeeld een lichte druk op je hoofd, of tintelingen doorheen het lichaam. 

Als we eenmaal comfortabel zitten praten we even waarvoor je hier bent.
Daarna mag je plaats nemen op een stoel (natuurlijk volledig gekleed en eventueel onder een dekentje).
Ik stem me af op de frequentie van de Aquarius Angels en dan zijn we klaar om te beginnen met de healing zelf.
Ik raak je lichtjes met mijn vingertoppen op bepaalde plekken op het lichaam aan, deze aanraking duurt maar enkele seconden. Het is mogelijk dat je je gewaar wordt van de energie die door deze punten stroomt of dat van een heel zachte aanraking.
Je wordt opnieuw goed geaard en een Lastral wordt ingestraald.
Je krijgt eventjes de tijd om rustig te bekomen en daarna zitten we kort samen om te bespreken hoe het voor ons beide was.

Wat is een Lastral?

Dit is de nazorg die je van de Aquarius Angels meekrijgt. Een flesje met water (en wat alcohol of glycerine als conserveringsmiddel), waar de energie van de sessie wordt ingestraald. Het zorgt ervoor dat de energetische werking van de healing zich voort kan zetten in de komende dagen en weken. 
Het is ook mogelijk dat ik dit energetisch in het lichaam zelf straal zodat je hier fysiek niets meer voor dient te doen.
Dit wordt mij tijdens de behandeling doorgegeven door de Aquarius Angels zelf.

Mijn eigen ervaringen van een Aquarius Angels Healing behandeling

Natuurlijk heb ik zelf ook al een heel aantal behandelingen gekregen, zowel van mezelf als gegeven door anderen.  
Hoe ik dit zelf heb ervaren? Eigenlijk gewoon als heel zacht en liefdevol.  
Ik heb sessies gehad waar ik het ineens heel warm kreeg, waar mijn buik begon te borrelen  of waar ik een intens gevoel van vreugde beleefde (en ja… ik zat daar dan ook met een hele grote glimlach op mijn gezicht 😉 )
De healing zelf duurt niet zo lang, maar de impact is wel steeds duidelijk geweest. Dit soms dezelfde dag al of in de dagen/weken erna.