essentiële olie banner

Ik gebruik ook essentiële oliën in mijn praktijk en zowel voor mezelf als de klant is dit een erg prettige, zachte ondersteuning van de sessie.

Wat doen essentiële oliën?

Als je in contact komt met essentiële oliën gebeurt het volgende: via je neus bereikt de essentie binnen de 22 seconden je hersenen, meer bepaald het limbische brein, waar onze emoties zich bevinden. Binnen 2 minuten zit het in je bloedbaan en binnen 22 minuten bereikt het elke cel in jouw lichaam.
Dit kan dus voor een grote impact zorgen en veel ondersteuning bieden waar nodig.

Hoe gebruik ik essentiële oliën in de praktijk?

Je kan essentiële oliën op 3 manieren gebruiken:

  • rechtstreeks op de huid (verdund met een draagolie)
  • innemen met bv een glas water of bij het eten (speciale reeks van PLUS olietjes geschikt voor inname)
  • diffusen (verstuiven)

Dit laatste is wat ik het meest gebruik: wat water in de diffuser en een paar druppeltjes of een blend van essentiële oliën. Dan volop genieten van een heerlijk geur waarbij de energie in en rondom zowel bij mij als degenen in mijn omgeving, onmiddellijk kan veranderen.

Voor een channel- of healing sessie kan dit ervoor zorgen dat jij als klant meer openstaat voor de boodschappen die doorkomen of de healing die plaatsvindt, zonder dat je overspoelt raakt door bv. emoties.
Het biedt een fijne en zachte ondersteuning aan om alles te doorvoelen en een plaats te geven.

Waarom gebruik ik persoonlijk essentiële oliën?

Voor mij persoonlijk is het omdat ze me emotioneel en fysiek erg goed ondersteunen, ook op momenten waar het minder gaat. Ze zorgen er o.a. voor dat ik me goed in me vel voel en lekker optimistisch ben doorheen de dag! Ook gebruik ik ze als ondersteuning tegen bv. een beginnende verkoudheid of als mijn darmpjes niet mee willen werken.

Ik hou van lekkere geurtjes in huis en zeker met 2 katten is dat niet altijd zo evident.
Het is 100% puur, in tegenstelling tot andere chemische luchtverfrissers, wat voor mij, mijn katten (en neefje als hij op bezoek is) een groot pluspunt is.

Daarbuiten begeleid ik mensen die ook de stap willen zetten naar een natuurlijker en gezonder levensstijl d.m.v. essentiële oliën.

Kijk voor meer info zeker eens op mijn site specifiek voor olietjes: www.loving-oils.be