Een kleine teaser…

Oshin van der Hansz van De Innerlijke Spiegel en ik gaan maandelijks de Spiegel Channeling verzorgen!

Dit is een boodschap waarbij ik maandelijks een boodschap channel bij de Engelen gericht op wat er nodig is om in onze kracht (te komen) te blijven. Aan de hand van de channeling wordt door Oshin, een korte kaartlegging geadviseerd, zodat je met kaarten die je thuis hebt je zelf een legging kan doen. Het kan ook voorkomen dat aan de hand van de channeling een korte spiegelopdracht wordt aangedragen . Voor deze editie een kaartlegging! Wij vinden het leuk als je je inzichten van de legging deelt in de reactie hieronder! Ook kijken we graag met je mee als je moeite heb om je kaarten te lezen!

Hieronder een kleine ‘teaser’ voor de laatste paar dagen van de maand, voor volgende maand kan je deze in een latere blog en natuurlijk in de nieuwsbrief van augustus terugvinden.

Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Geen probleem! Klik op deze link en laat je gegevens achter dan krijg je in de loop van volgende week (eerste week van augustus) deze gewoon in je mailbox, lekker makkelijk hé.

spiegel channeling

VRAAG: Waar moeten we deze laatste week nog rekening mee houden om in onze kracht te blijven staan?

CHANNELING:

Deze vraag heeft 2 antwoorden, langs een kant is het belangrijk om je gevoel te erkennen en hieraan aandacht te schenken, het tweede is om uit te spreken wat je diep vanbinnen wilt zeggen. Het blijft steken achteraan in je keel en dat kan voor klachten zorgen.
Luister naar jezelf en naar je lichaam, spreek wat gezegd mag worden en dan zal je zien dat deze laatste week van juli feilloos zal verlopen. Wat we niet zeggen is dat dit altijd even gemakkelijk zal zijn of dat iedereen daarmee akkoord zal zijn. Maar om in je kracht te blijven staan is dit wel degelijk noodzakelijk voor jou.

KAARTLEGGING:

Kaart 1. Wat is er nodig om een eventuele blokkade om dieper te voelen weg te halen?
Kaart 2. Welke boodschap wil jouw hart wereldkundig maken?
Kaart 3. Welke onuitgesproken boodschap mag je nu uitspreken?
Kaart 4. Welk resultaat zal dit opleveren?

Oshin

Ik heb haar leren kennen op cursus in Rotterdam en ze is helemaal geweldig! Ze heeft een heel zuivere en zachte energie gekoppeld aan een to-the-point houding. 

Oshin werkt niet alleen met engelen en met engelenkaarten… neenee.. ze doet ook spiegelconsulten. Ze heeft zelfs een specifieke spiegel gemaakt voor zwangerschappen / het contact maken met zielskinderen!!

Wat is spiegelen?
Via een spiegelconsult ga jij onder haar begeleiding op energetisch niveau de situatie die je inbrengt ontleden. Hierbij wordt de boodschap (achter de blokkade) inzichtelijk gemaakt; indien nodig kan de spiegel worden rechtgezet en kan er worden geheeld waardoor je weer in balans komt met het voelen, denken, zijn en doen. Het consult is bedoelt voor alle leeftijden, waar per leeftijdscategorie op maat wordt gewerkt zodat de kennis te begrijpen en toepasbaar is. Het Innerlijke Spiegel Consult vindt plaats in de praktijk in Den Haag. Wil je kennis maken met het Spiegelen? Vraag dan een GRATIS Innerlijk Spiegeltje aan!

Check it out en geef haar zeker een like 😀 
https://www.facebook.com/deinnerlijkespiegel/
https://deinnerlijkespiegel.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.