Channeling op afstand

Mocht het moeilijk zijn om een afspraak te maken of tot hier te komen, kan je ook een schriftelijke channeling aanvragen.

Het proces is vrijwel identiek, alleen noteer ik alles wat ik doorkrijg en stuur ik je dit dan per mail door.
Hier is er wel een limiet van 4 vragen, daar het moeilijk is om in te schatten hoe lang het per vraag duurt om alle informatie door te krijgen.

NIEUW – Sessie via Zoom

Is naar de praktijk komen in Hasselt net dat wat je tegenhoudt om een afspraak te maken?
Maar wil je wel zo snel mogelijk weten hoe en wat en niet wachten op een schriftelijke channeling?

Daar is nu een oplossing voor!
Vanaf vandaag is het mogelijk om een sessie te boeken die dan doorgaat via Zoom, dat is een pagina (of een app op je gsm/tablet) waarmee we met elkaar gewoon kunnen babbelen en kunnen zien.
Vergelijk het een beetje met Skype of Facetime 🙂 Het enige wat je nodig hebt is een internetconnectie!

Kan dit wel, zo op afstand?

Natuurlijk! Dat is helemaal geen probleem. Ik stem me namelijk af op jouw eigen gidsen en voor hun maakt het niet uit of jij nu in de zetel in mijn praktijk zit, of gewoon lekker bij je thuis!

Hoe werkt het?

Je vraagt een afspraak op afstand aan via het contactformulier (button hieronder) en geeft aan welke je voorkeuren zijn qua datum en tijdstip. Ik contacteer je daarna om een afspraak vast te leggen.
De betaling dient hiervoor wel op voorhand voldaan te zijn, gegevens voor de overschrijving kan je dan ook terugvinden in de bevestigingsmail.
Een dag voor onze afspraak ontvang je van mij een link naar Zoom, je kan dan op het tijdstip van onze sessie daarop klikken en voila, we zijn verbonden! 

Ik kijk ernaar uit op deze manier met je te verbinden, om samen met je gidsen een antwoord te geven op je vragen zodat je verder kan op je levenspad.

Tot snel!