Channeling November 2019 – Aartsengel Raziël

Aan alle Zielskinderen van de Bron,

Voor velen is het deze maand nog een maand om de laatste inspanningen te doen tegen dat het december is en ze echt kunnen ontspannen. Echter zijn er zoveel gericht op het materialistische dat ze vergeten ook aan hunzelf te denken, aan hetgeen waar zijn elke dag voor uit bed komen, hetgeen wat hun het meest plezier geeft. 

Doorheen de levensjaren van de mensen geven we keer op keer indicaties wat hun pad is, we zorgen dat ze de juiste mensen tegenkomen en dat ze geluk en voldoening krijgen uit hetgeen ze kiezen.
We zien echter dat de mensen in de huidige tijd enkel kijken naar wat moet en niet naar wat ze zelf willen, naar wat mag.

We vragen dan ook om deze maand hier eens bij stil te staan, wat is hetgeen waar jouw hart van sneller slaat? Wat brengt jou die vreugde?
Het is nooit te laat om een andere richting uit te slaan. Wij, je engelen, staan je hier volledig bij. Het enige wat we vragen is dat je je hart openstelt en ontvankelijk bent voor onze boodschappen.

Vergeet nooit dat het niet uit maakt welke kant je kiest, of dit nu rechts of links is, onder of boven. Wij staan je altijd bij en helpen je om het onderste uit de kan te halen, zodat jij het leven kan leiden waarvoor je gekozen hebt.

In alle liefde zijn we bij je, altijd.

” Vanuit vreugde voor het leven kan je alles aan en straal je die vreugde uit naar anderen.”

Aartsengel Raziël, Enneagram Engelenkaarten door Willem Jan van de Wetering