Channeling Mei 2020 – Parvati & Hera

channeling maand mei

Terwijl mijn kaart inderdaad toewijding betekent vraag ik jullie om even naar jullie innerlijke te gaan en te zien waar de toewijding aan jezelf is. Het is heel makkelijk om dingen buiten jezelf te zoeken, maar het is in het innerlijke waar de veranderingen gebeuren, waar de krachten van het Universum zich bundelen en jouw drang naar verandering volgen.
Ik heb maar één boodschap voor jullie en dat is: vind jezelf belangrijk genoeg om die toewijding naar je (innerlijke) zelf toe te staan. Wij die naast de zijlijn jullie met veel liefde ondersteunen vinden dit vanzelfsprekend, maar het is een van de moeilijkere lessen op Aarde om dit volledig te kunnen omarmen.
In Liefde en Licht staan we bij je,
Parvati.

41. Parvati uit het Goddess Power oracle deck van Colette Baron-Reid

20. Hera uit het Goddess Power oracle deck van Colette Baron-Reid

Wij zien de moeilijke tijden waar jullie doorgaan op dit moment en we staan zoals altijd bij jullie ter ondersteuning. Echter is het niet alleen aan ons dat je je mag richten, maar ook aan je medemensen. Jullie connectie, jullie energie met elkaar is zo krachtig dat het werkelijk de wereld kan veranderen als daar de wens voor is. Wij zien de gelijkgestemden als een soort menselijke ketting waarin elke schakel los van de andere staat en z’n eigen unieke energie uitstraalt, maar toch deel uitmaakt van het groter geheel. Deze energetische ketting is in het geheel doordrenkt van energie en die energie wordt naar een bepaalde richting gestuurd: het verbeteren van de wereld en het verhogen van het bewustzijn van de mens.
Waar Parvati aangeeft dat het belangrijk is om innerlijk aan de slag te gaan, ga ik een stapje verder en vraag je om zodra je inderdaad de toewijding naar jezelf bent aangegaan, om ook naar buiten te komen met dat stralende energie en dit toe te voegen aan het doel waar zoveel zielen reeds mee bezig zijn. Het lot ligt waarlijk in jullie handen en je dient dit niet alleen te doen, maar sta open voor de hulp van anderen.
Weet dat we onvoorwaardelijk van jullie houden,
Hera