Channeling Augustus 2019 – Aartsengel Bariël

Lieve kinderen van het Goddelijk Stralend Hart,

Hoe verschillend ieder ook is, we hebben altijd een ding met elkaar gemeen: Liefde.
Dit is iets waar alle zielen (misschien nog onbewust) naar werken en waar naar wordt verlangd. Het hoogste bezit op aarde is niet geld, maar liefde. Het vult je lichaam en je geest, het neemt angst en zorgen weg en plaats er rust en voldoening voor in de plaats.
Dit (her)ontdekken, vormgeven en uitstralen is een van de belangrijkste taken van jullie incarnaties en tevens een grote vorm van zegen hier op aarde.

Om het misschien wat duidelijker te maken kan je het leven op aarde zien als zijnde een weerspiegeling van de innerlijke liefde van een ziel.
Hoe groter je innerlijke liefde, hoe meer je dit weerspiegelt in je omgeving, je werk, het leven hier op aarde. Het leven voelt vrij, je volgt je zielenpad en je ervaart overvloed op alle gebieden.
Hoe meer je innerlijk angst de bovenhand heeft, hoe meer dit op zijn beurt weer wordt weerspiegeld naar de buitenwereld. Je voelt je alsof je jezelf doorheen het leven sleurt, niets lukt, je voelt je vastgeroest. Je bent ongelukkig.

Met innerlijke liefde bedoelen we trouwens niet dat je hierin te ver moet gaan en het zo draaien dat alles om jou gaat, want dan ben je eigenlijk in angst. Angst om te worden gezien als zijnde niet (goed) genoeg.
Innerlijke liefde is het volledig accepteren van jezelf, wetende dat je nog vele levenservaringen voor de boeg hebt en dat dit volledig ok is. Je hebt liefde en eerbied voor de onvolmaakte volmaaktheid van jezelf. Met liefde bedoelen we kijken en handelen met liefde en mededogen naar jezelf en naar je medemens.

Straal deze gouden kracht vanuit je hart naar heel het universum, dit heeft waarlijk vergaande gevolgen.

Wat ik graag wil meegeven voor de komende maand augustus is het aanbod om die spiegel te bekijken. Kijk diep binnenin jezelf en voel aan of jij al het het beste van je innerlijke zelf weerspiegelt in de wereld. Voel waar je iets kan aanpassen en ga hiermee aan de slag. Voel die veranderingen in de dagen erna en ga hiermee verder totdat je het gevoel hebt dat jij nu in de wereld zet, datgene wat jij vanbinnen zo graag wil uitstralen.

Het innerlijke is perfect weerspiegeld in het uiterlijke, ook jij hebt recht op zoveel liefde, binnenin jezelf en in de wijde wereld. En als dit niet meteen vanzelf gaat, is dit helemaal ok. Stap voor stap zijn wij er om je hierbij te ondersteunen. Vraag ons voor inzichten hoe dit makkelijker kan, en let op de tekens die je doorkrijgt.

We omgeven je al met zoveel liefde, stel je hart open en ontvang.

Affirmatie:

“Ik ben geheel ingebed in de schoot van de aarde en zodoende fysiek beschermd.”
“Ik geniet van het leven, door mij wordt het wonder van het leven verwezenlijkt. Ik ben pure vreugde”.

Aartsengel Bariël, Grote Aartsengel Kaarten door Ulrike Hinrichs