Channeling April 2019 – Aartsengel Michaël

Gegroet stralende ziel,

Ik geef graag mee dat het ‘thema’, zoals je dit noemt, voor de maand april ‘BEWUSTWORDING‘ is.
Bewustwording van de wereld rondom je, het potentieel dat zich overal bevindt.
Het is niet voor niets dat deze tekst jou nu bereikt. Er is een schittering aan het ontwaken vanbinnen, ben je hiervan bewust! Ga op ontdekking en kijk waarheen dit je leidt.

Deze lente is een aanzet tot grote veranderingen aangevraagd door het collectieve bewustzijn (of spirit, zoals je wilt) en wordt door ons begeleid.
Tal van gidsen zijn reeds aangekomen en nog meer zijn in aantocht om jullie allen te begeleiden. Niet enkel de mensheid, maar Aarde en al haar bewoners worden hierin opgenomen. Natuurspirits, engelen en gidsen werken zij aan zij voor het tot uiting brengen van het potentieel aan veranderingen.

Ik vraag je om bewust te zijn van je gevoelens komende maand. Wat houd je nog tegen om vooruit te gaan? Om te groeien in dit potentieel dat zo uitbundig beschikbaar is voor iedereen?

Wij, je gidsen, zijn hier niet om je op je vingers te kijken noch om je te straffen als je een richting in slaat of keuze maakt die niet voor je hoogste goed is. Wij zijn er voor jou, voor jouw ondersteuning en begeleiding.
Als je een blokkade tegenkomt waar je moeilijk voorbij kan, weet dat we er zijn om je hiermee te helpen.

Het onbewuste potentieel vinden binnenin en hiermee werken, zet je op je zielenpad, de weg naar het Goddelijke. Je bewustzijn licht dan zo op, dat jij je omgeving (en iedereen hierin) mee in het licht zet. Als een lopend vuurtje wordt kennis en wijsheid doorgegeven en wordt het collectieve bewustzijn lichter en stralender.
Schrik niet weg van je potentieel maar omarm het, mooie dingen staan te gebeuren als je hier gehoor aan geeft en je licht laat stralen.

Vraag en wij antwoorden, sta open voor inzichten en fluisteringen die tot je komen om je op je weg te helpen.

Altijd aan je zijde, in onvoorwaardelijke liefde,
Michaël

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Kaart die na deze channeling als boodschap kwam: Zorg dat je een duidelijke overtuiging hebt.

“Aartsengel Michaël, als engel van moed en vertrouwen, roep ik je aan om mij iets van je kracht te lenen. Sta me toe om een diepere verbinding met mijzelf, mijn leven en mijn goddelijke doel aan te gaan. Geef me alsjeblieft een duidelijk advies, zodat ik mijn hart volledig kan openen voor elke ervaring.”