channeling op afstand banner

Mocht het moeilijk zijn om een afspraak te maken of tot hier te komen, kan je ook een channeling op afstand aanvragen.

NIEUW – Sessie via Zoom of Skype

Is naar de praktijk komen in Hasselt net dat wat je tegenhoudt om een afspraak te maken?
Maar wil je wel zo snel mogelijk weten hoe en wat en niet wachten op een schriftelijke channeling?

Daar is nu een oplossing voor!
Vanaf vandaag is het mogelijk om een sessie te boeken die dan doorgaat via Zoom ( dat is een pagina, of een app op je gsm/tablet, waarmee we met elkaar kunnen babbelen en elkaar kunnen zien) of Skype.
Het enige wat je dus nodig hebt is een internetconnectie en eventueel een camera.

Kan dit wel, zo op afstand?

Natuurlijk! Dat is helemaal geen probleem. Ik stem me namelijk af op jouw eigen gidsen en voor hun maakt het niet uit of jij nu in de zetel in mijn praktijk zit, of gewoon lekker bij je thuis!

Hoe werkt het?

Schriftelijke channeling:
Je vraagt een schriftelijke channeling via de knop hieronder. Je mag een willekeurige datum en tijdstip ingeven daar dit niet zo belangrijk is hiervoor. Ik contacteer je daarna om je te laten weten wanneer ik de channeling kan doen. 
De betaling dient hiervoor wel op voorhand voldaan te zijn, gegevens voor de overschrijving kan je dan ook terugvinden in de bevestigingsmail die je van me krijgt. 
Je uitgetypte channeling krijg je dan zo snel mogelijk in een mooi pdf document per mail toegestuurd (binnen de 24 uur na de sessie).
Hier is er wel een limiet van 4 vragen, daar het moeilijk is om in te schatten hoe lang het per vraag duurt om alle informatie door te krijgen.

Channeling op afstand (Zoom of Skype):
Je vraagt een channeling op afstand aan via de knop hieronder en geeft aan welke je voorkeuren zijn qua datum en tijdstip. Ik contacteer je daarna om een afspraak vast te leggen.  
De betaling dient ook hiervoor op voorhand voldaan te zijn, gegevens voor de overschrijving kan je terugvinden in de bevestigingsmail.
Als we Zoom gebruiken ontvang je een dag voor onze afspraak een link naar de sessie. Je kan dan op het tijdstip van onze sessie daarop klikken en voila, we zijn verbonden! 
Als we Skype gebruiken contacteer ik je op het afgesproken uur.

Ik kijk ernaar uit op deze manier met je te verbinden, om samen met je gidsen een antwoord te geven op je vragen zodat je verder kan op je levenspad.

Tot snel!