Hoe verloopt een sessie-channelen banner

Voordat je bij mij op consult komt ben ik al met de sessie bezig: ik zuiver de ruimte, zorg dat er voldoende gronding is, dat alles klaarstaat en uiteindelijk dat ikzelf ook gezuiverd en vol energie eraan kan beginnen!

Als we eenmaal comfortabel zitten praten we even over de situatie of de vragen die je hebt.
Hierna stem ik mezelf af op jouw gidsen en kan het channelen beginnen. Per vraag/situatie wordt het antwoord dan doorgegeven.
Soms maak ik ook gebruik van orakelkaarten voor meer inzicht, dit is dan op advies van je gidsen.
Om de sessie af te sluiten trekken we een engelenkaartje om een laatste boodschap door te krijgen waarmee je kan werken gedurende de komende periode.

Een sessie duurt een uur, maar je trekt er best wat langer voor uit aangezien ik graag een sessie volledig afwerk en je daarna ook niet meteen de deur uitjaag hé! Dus denk zeker aan een anderhalf uur in totaal.

Het is allemaal heel gewoon hoor, we zitten gezellig in de zetel, drinken een tas koffie of thee en babbelen wat. Een aantal dingen die je eventueel wel zou kunnen ervaren zijn: kippevel of juist een warm gevoel, een lichte hoofdpijn (of een lichte druk op je hoofd) of een gevoel van tevredenheid en vrede. Voel je zeker vrij om mij tijdens een sessie hierover aan te spreken!
Toestanden zoals in oude afbeeldingen of horrorfilms van een donkere kamer met een tafel en kristallen bol waar weet ik wat allemaal aan toe gaat, zijn goed en wel uit de mode 😉 

praktijkruimte