channelen banner

Channelen is zoveel meer dan ‘alleen maar’ boodschappen ontvangen van gidsen. Deze boodschappen dienen voor jou als ondersteuning, soms als een bevestiging, van het pad wat je bewandelt of wilt bewandelen. Het is ook een aanbod om te werken aan jezelf, om te kunnen groeien als persoon.

In een meditatieve toestand maak ik contact met oa je Hogere Zelf, Engelen, Aartsengelen, Meesters van het Licht, krachtdieren, natuurwezens, …. om inzichten door te krijgen over situaties die spelen, oude patronen, karma, etc.

Jou ondersteunen in je groei staat voor je gidsen centraal en ze willen je hier echt bij helpen! Echter zijn hun richtlijnen en tekens niet altijd even duidelijk. De taak van een channel is dan om deze op een andere, meer directe manier, door te geven.

In een wereld waar we op dit moment zo opgejaagd leven is een moment van rust, stilte en contact erg ver te zoeken.
Echter, elk begin, elke start van iets nieuws… begint bij jezelf en het is aan jou om hier werk van te maken!
Maak de nodige veranderingen binnenin jezelf en dan merk je snel dat de wereld mee volgt!

Soms is een aanzet tot healing of vooruitgang (evolutie) niet meer dan iemand hebben waarmee je kan praten, iemand die aandacht heeft voor wat je te zeggen hebt. Dit kan gaan over wat je dwarszit, iets waar je meer inzicht in wilt hebben of gewoon aan wie je ideeën kan voorleggen en uitwisselen.
Via een channeling, de boodschappen van je gidsen, kunnen we kijken naar het groter geheel van wat zich afspeelt, wat jouw rol hierin is en hoe je dit het beste kan aanpakken. Let wel: je gaat geen roadmap meekrijgen met stap voor stap wat je dient te doen (allé, toch niet altijd), je gidsen geven je een duwtje in de rug, lopen met je mee op welk pad je ook kiest te bewandelen en blijven je constant aanmoedigen!