Wie ben ik?

Haaaaai!

Mijn naam is Victoria Gryson, aangenaam!

Op het moment ben ik 35 jaar oud en woon ik in een prachtig appartement in Hasselt samen met mijn twee katten, Isis en Osiris.

Ik werk als systeemanalist in het Brusselse door de dag… en als reader / channel in de avond en vrije dagen.
Als je het zo bekijkt is het eigenlijk best gek, IT is zo aards als het maar kan, het is logisch en er komt werkelijk geen greintje intuïtie aan te pas. En toch sluit dit perfect bij me aan, een soort balans misschien?

Mijn hobby's zijn gamen en lezen... heel veel lezen.

Reeds sinds mijn jonge tienerjaren werden we in de familie ondergedompeld in het spirituele. Door de jaren heen is mijn fascinatie en leergierigheid hierover enkel nog toegenomen en na tal van opleidingen, workshops en inwijdingen ben ik dan eindelijk zover om mijn praktijk echt in gang te zetten. YAY

Mensen omschrijven me als een warme, liefdevolle en empathische vrouw met een goed gevoel voor humor.
Natuurlijk heb ik ook mijn mindere dagen, dat is niet meer als normaal, maar altijd probeer ik opgewekt en vrolijk mensen bij te staan, zodat zij op hun beurt hetzelfde kunnen doen voor iemand anders.
Elk begin, elke verandering, begint steevast bij jezelf!

Enkele woorden van vertrouwen:

Victoria je bent een echte aarde-engel... zacht, warm en liefdevol.
Je maakt moeiteloos contact met de onzichtbare wereld en vertaalt vervolgens de boodschappen die je ontvangt in een voor mij begrijpelijke taal.
Enkel in jouw aanwezigheid vertoeven, bracht al een boost teweeg in mijn groeiproces, ik moest enkel leren vertrouwen en durven toelaten dat jij de kwaliteit van ONTVANGEN in mij kon activeren...
Als ik iemand mag inspireren dan zou ik zeggen DOEN! Het is méér dan de moeite waard.
Dankjewel lieve schat, voor jouw onvoorwaardelijke steun
XXX CS