Healing

Healing begint zodra iemand zich bewust wordt van hetgeen geheeld dient te worden. Dit kan gaan van wonden op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en zelfs op karmisch niveau. Dit kunnen wonden zijn vanuit dit leven of vanuit vorige levens, wonden die je jezelf hebt aangedaan of een ander, ...

Bewustwording is de eerste stap, vandaar kan je stappen ondernemen om de wonden te helen.

Vaak kan Reiki hiermee helpen, deze energetische behandeling geeft je lichaam en geest een duwtje om te beginnen met het healingsproces, of om deze verder te zetten als het even wat is stilgevallen.
Andere keren is het raadzaam om via meditatie af te dalen in het Zijn en zo blokkades op te ruimen die misschien anders niet zo makkelijk zijn om onder ogen te zien.
Ook is het mogelijk dat inzichten, doorgekregen via een channeling, ervoor zorgen dat je een bepaald hoofdstuk kan afsluiten (meer hierover bij Channelen).

Altijd wordt er contact gemaakt met de persoonlijke gidsen om deze processen te ondersteunen en in goede banen te leiden.

Hoe verloopt een healing sessie?

Dit ligt eigenlijk op dezelfde lijn als bij een channeling.
Voordat je bij mij op consult komt ben ik al met de sessie bezig: ik zuiver de ruimte, zorg dat er voldoende gronding is, dat alles klaarstaat en uiteindelijk dat ikzelf ook gezuiverd en vol energie eraan kan beginnen!
Als we eenmaal comfortabel zitten praten we even waarvoor je hier bent voordat je (volledig gekleed en indien gewenst onder een dekentje) comfortabel op de behandeltafel mag gaan liggen.
Er wordt wat zachte muziek opgezet en de behandeling gaat van start.
Ik leg mijn handen lichtjes op jouw lichaam en laat dan de energie stromen. Ikzelf doe helemaal niets, ik ben louter een kanaal van energie. Zodra ik merk dat de energie afneemt leg ik mijn handen op de volgende positie tot we het hele lichaam en de belangrijkste organen hebben behandeld (we werken van het hoofd naar de voeten toe).
Het is volledig normaal als je in slaap valt of intense emoties ervaart. Belangrijk is om je hier niet tegen te verzetten maar dat je je laat dragen door de energie.
Na de behandeling laat ik je even rustig bekomen en zitten we kort samen om te bespreken hoe het voor ons beiden was.