Channelen

Channelen is zoveel meer dan ‘alleen maar’ boodschappen ontvangen van gidsen. Deze boodschappen dienen voor jou als ondersteuning, soms als een bevestiging, van het pad wat je bewandelt of wilt bewandelen. Het is ook een aanbod om te werken aan jezelf, om te kunnen groeien als persoon.

Wat is channelen?

In een meditatieve toestand contact maken met oa je Hogere Zelf, Engelen, Aartsengelen, Meesters van het Licht, krachtdieren, natuurwezens, …. om inzichten door te krijgen over situaties die spelen, oude patronen, karma, etc.
Jou ondersteunen in je groei staat voor je gidsen centraal!

Contact:

In een wereld waar we op dit moment zo opgejaagd leven is een moment van rust, stilte en contact erg ver te zoeken.
Het liefste van al wil ik zeggen dat dit aan het veranderen is, maar die tijd is er nog niet. Echter, elk begin, elke start van iets nieuws… begint bij jezelf.

Soms is een aanzet tot healing of vooruitgang (evolutie) niet meer dan iemand hebben waarmee je kan praten, iemand die aandacht heeft voor wat je te zeggen hebt. Dit kan gaan over wat je dwarszit, iets waar je meer inzicht in wilt hebben of gewoon aan wie je ideeën kan voorleggen en uitwisselen.

Via een channeling kunnen we kijken naar het groter geheel van wat zich afspeelt, wat jouw rol hierin is en hoe je dit het beste kan aanpakken. Let wel: je gaat geen roadmap meekrijgen met stap voor stap wat je dient te doen (allé, toch niet altijd), je gidsen geven je een duwtje in de rug, lopen met je mee op welk pad je ook kiest te bewandelen en blijven je constant aanmoedigen!

Hoe verloopt een channel sessie?

Voordat je bij mij op consult komt ben ik al met de sessie bezig: ik zuiver de ruimte, zorg dat er voldoende gronding is, dat alles klaarstaat en uiteindelijk dat ikzelf ook gezuiverd en vol energie eraan kan beginnen!
Als we eenmaal comfortabel zitten praten we even over de situatie of de vragen die je hebt. Hierna stem ik mezelf af op jouw gidsen en kan het channelen beginnen. Per vraag/situatie wordt het antwoord dan doorgegeven.
Om de sessie af te sluiten trekken we een engelenkaartje om een laatste boodschap door te krijgen waarmee je kan werken gedurende de komende periode.

Orakelkaarten en engelenbord

Het is ook mogelijk dat ik tijdens een sessie gebruik maak van orakelkaarten of een engelenbord. Dit niet om de toekomst te voorspellen, maar voor meer diepgang en inzicht in de huidige situatie(s).

Op afstand

Mocht het moeilijk zijn om een afspraak te maken of tot hier te komen, kan je ook een schriftelijke channeling aanvragen. Het proces is vrijwel identiek, alleen noteer ik alles wat ik doorkrijg en stuur ik je dit dan per mail door. Hier is er wel een limiet van 4 vragen, daar het moeilijk is om in te schatten hoe lang het per vraag duurt om alle informatie door te krijgen.

Mediumchat.nl

Sinds kort werk ik op mn vrije avonden op Mediumchat.nl,
Een platform waar je bij mij (of andere mediums, kaartleggers,...) terecht kan om via chat je vragen te stellen. Heel makkelijk als je niet tot bij de praktijk kan komen of maar een enkele vraag hebt!