Blog

Welkom op mijn blog!

Via deze weg wil ik mijn visies uiteenzetten en channelings posten van gidsen die op dat moment naar voor willen komen.
Ook het reilen en zeilen van de praktijk zal in de blog een plaats krijgen.

Mocht er een bepaald thema zijn die je graag aan bod ziet komen, stuur me gerust een bericht via het contactformulier of per mail naar info@victoriagryson.be.

Channeling 01/07/2019 - maand Juli - Manjushri
Geëerde zielen, mijn naam is Manjushri en ik vraag jullie het volgende: luister.
Doe eens de volgende oefening: luister met je volledige aandacht naar je ademhaling, luister naar je lichaam, naar je gedachten en luister naar de stilte die je ervaart bij het uitademen. Ga dan een stapje verder en luister naar de ruimte waarin je je bevindt bij het inademen, luister opnieuw naar je gedachten, laat ze los en ervaar stilte bij het uitademen. En dan een laatste keer, luister bij het inademen naar de wereld om je heen, laat je gedachten rustig kabbelen zonder er aandacht aan te besteden en ervaar stilte en vredigheid bij het uitademen.

Blog 10/06/2019 - Olie van de maand Mei: Acceptance
Zoals ik al aangaf in de nieuwsbrief vorige maand, hieronder wat het olietje doet:
Acceptance stimuleert de geest met oliën die gevoelens van acceptatie van onszelf en anderen bevorderen. Ondersteunt op momenten van stress en veranderingen.
Deze bestaat voornamelijk uit een combinatie van Geranium, Royal Hawaiian™ Sandalwood en Bergamot. Aangevuld met een aantal andere essentiële oliën.

Blog 02/05/2019 - Olie van de maand April: Awaken
Nou, dat was me nogal eentje die de ogen opende... Ik was deze essentiële olie beginnen te gebruiken iets over de helft van maart en het heeft me vrijwel meteen aangezet tot actie.
Wat dan allemaal zal je jezelf afvragen?  Een paar puntjes uit de lijst...

Channeling 02/05/2019 - maand Mei - Godin Shakti
In deze channeling kom ik door als het aspect van Shakti. Ik sta voor transformatie. Niet enkel van het individue maar voor het collectieve. Waar vorige keer bewustwording centraal staat gaan we nu over tot actie.
Ik vraag van elk van jullie een plan te maken hoe hij of zij de wereld zou willen veranderen, welke acties jij als persoon zou kunnen uitvoeren om een kettingreactie op gang te brengen dat voor een vloedgolf van transformatie zal zorgen. Want elke verandering, begint bij jezelf.

Blog 23/04/2019 - Mijmeringen op een maandag ochtend
Wat is een beter moment om een blog te schrijven als op de trein op weg naar werk.
Het is vroeg, erg vroeg, te vroeg... maar vakantie is voorbij en de trein loopt vol, ik ben niet meer de enige richting Brussel.
Dit weekend heb ik een cursus gevolgd voor het werken met Engelen kaarten bij Annelies Hoornik. Een geweldige vrouw, heerlijk down to earth met een gevoel voor humor en geen tijd/goesting voor onzin. Weer veel bijgeleerd wat ik in de praktijk kan toepassen met nog meerdere cursussen in het verschiet.

Channeling 31/03/2019 - maand April - Aartsengel Michaël
Ik geef graag mee dat het 'thema', zoals je dit noemt, voor de maand april 'BEWUSTWORDING' is.
Bewustwording van de wereld rondom je, het potentieel dat zich overal bevindt.
Het is niet voor niets dat deze tekst jou nu bereikt. Er is een schittering aan het ontwaken vanbinnen, ben je hiervan bewust! Ga op ontdekking en kijk waarheen dit je leidt.

Blog 22/03/2019 - Time flies...
Goh, hier zijn we weer… wat gaat de tijd snel!
Steeds opnieuw dacht ik aan mijn blog en was het van: ‘morgen doe ik dat’ of ‘in het weekend heb ik meer tijd’.
Ik denk dat iedereen dat wel kent... en ook wat daarvan komt: 
niets! Helemaaaaal niets!

Blog 17/06/2018 - Gidsen
Voor je incarneerde in dit leven op aarde heb je een doel vastgelegd, iets wat je wou bereiken.
Dit kan heel persoonlijk zijn (bv het verwerken van karma opgedaan in vorige levens) of juist op collectief niveau (bv het leiden van mensen of de mensen aanzetten tot een ander (hoger) bewustzijn).
Je gidsen zijn er om je te helpen je doelen te bereiken